تکنولوژی‌های نوین در حشره‌کش‌های برقی: انقلاب در کنترل آفات خانگی

راهنمای انتخاب بهترین حشره‌کش برقی برای مناطق مختلف آب‌وهوایی: شهری، روستایی، گرم، مرطوب و خشک

تکنولوژی‌های نوین در حشره‌کش‌های برقی: انقلاب در کنترل آفات خانگی

۱ بازديد

با توسعه و گسترش معاش شهری و ارتقا نیاز به فضا‌های پاکیزه و بهداشتی، در اختیار گرفتن آفات خانگی به یک کدام از گرفتاری‌های مهم عموم تبدیل گردیده است. قیمت حشره کش برقی را در سایت ایران بابا ببینید. حشره‌کش‌های برقی تحت عنوان ابزاری اثر گذار و نادر‌زیان، جایگزینی مطلوب برای سموم شیمیایی سنتی بوده‌اند. البته در سال‌های اخیر، گسترش‌های تکنولوژیکی دگرگونی چشمگیری در ساختار و کوشش این دستگاه‌ها ساخت‌و‌ساز نموده است. این نوشته‌ی‌علمی به تحقیق فناوری‌های نوین به‌فعالیت رفته در حشره‌کش‌های برقی می پردازد و نقش آنان‌را در بهبود کوشش، کاهش مصرف انرژی و ارتقاء ایمنی تحقیق می‌نماید.

۱. تاریخچه کوتاه حشره‌کش‌های برقی
حشره‌کش‌های برقی برای نخستین دفعه در وسط قرن بیستم به بازار عرضه شدند و کم کم تحت عنوان جایگزینی برای سموم شیمیایی محبوبیت یافتند. در بالا، این دستگاه‌ها عمدتاً از نوروروشنایی ماوراء بنفش برای جذب حشرات به کارگیری می‌کردند و حشرات بعداز واکنش با توری الکتریکی از در بین می‌رفتند. با سپری شد فرصت، تکنولوژی‌های مختلفی بدین دستگاه‌ها افزوده گردیده تا عملکردشان بهبود یابد و معایب آن ها کاهش پیدا نماید.

۲. فناوری‌های نوین در حشره‌کش‌های برقی
۲.۱ استعمال از LED‌های UV با راندمان بالا
یک کدام از بلندمرتبه‌ترین گسترش‌ها در حشره‌کش‌های برقی، جایگزینی چراغ‌های سنتی UV با LEDهای ماوراء بنفش میباشد. LEDها انرژی کمتری مصرف می‌نمایند و ارتفاع قدمت بیشتری دارا‌هستند. ضمن این، شدت نوروروشنایی قابل تهیه بوده و می‌اقتدار نوروروشنایی را به سیرتکامل‌ای در دست گرفتن کرد که صرفا حشرات غرض را جذب نماید، فارغ از اینکه به بقیه موجودات اثرگذار جراحت رسد.

۲.۲ حسگرهای حرکتی و هوشمند
سود‌گیری از حسگرهای حرکتی توسعه یافته در حشره‌کش‌های برقی سبب گردیده دستگاه صرفا در شکل حضور حشرات فعال خواهد شد. این حسگرها با تشخیص تکان، از پر‌نور ماندن بی‌جهت دستگاه دوری می‌نمایند که‌این زمینه به صرفه‌جویی در انرژی امداد شایانی می‌نماید. همینطور، حسگرها می توانند تشخیص دهند که چه نوع حشره‌ای به دستگاه مجاورت گردیده و عکس العمل مطلوب‌تری نماد دهند.

۲.۳ فناوری جذب بویی (فرومون‌های تصنعی)
یکی‌از دیگر از تکنولوژی‌های جذاب در حشره‌کش‌های برقی، به کار گیری از فرومون‌های تصنعی و مصنوعی میباشد. این مواد شیمیایی که مشابه به بوی طبیعی حشرات میباشند، برای جذب حشرات خاص پیاده سازی گردیده‌اند. با مخلوط نوروروشنایی UV و فرومون‌های تصنعی، دستگاه میتواند اعتنا و کوشش بالاتری در جذب حشرات داشته باشد، سوای اینکه به دور و اطراف زیست جراحت برساند.

۲.۴ پیاده سازی ارگونومیک و ایمنی توسعه یافته
در سال‌های اخیر، اعتنا به پیاده سازی دستگاه‌های حشره‌کش برقی بیشتر گردیده‌است. به کارگیری از مواد مقاوم، پرهیز از دسترسی به توری‌های الکتریکی برای کودک ها و حیوان ها خانگی، و اضافه کردن سیستم‌های خاموشی اتومات از خصوصیت‌های اساسی این نسل نو میباشد. این زمینه ضمن ارتقاء ایمنی، ارتفاع قدمت دستگاه را نیز ارتقا میدهد.

۲.۵ اتصال به وب و در اختیار گرفتن از شیوه به دور (IoT)
با بسط فناوری وب شی ءها (IoT)، حشره‌کش‌های برقی هوشمند نیز پا به عرصه گذارده‌اند. این دستگاه‌ها از روش نرم افزار‌های تلفن همراه قابل در اختیار گرفتن می باشند و مخاطب می تواند موقعیت دستگاه، مصرف انرژی، و حتی معیار حشرات گرفته گردیده را مشاهده نماید. بعضی سبک‌ها قابلیت و امکان تهیه و تنظیم مجال پر‌نور و بی صدا شدن خود کار را نیز دارا‌هستند.

۳. مزایای تکنولوژی‌های نوین در حشره‌کش‌های برقی
۳.۱ کاهش مصرف انرژی
به کار گیری از LEDهای UV و حسگرهای هوشمند سبب ساز گردیده است که مصرف انرژی دستگاه‌ها به صورت قابل توجهی کاهش یابد. این مسئله خیر فقط به صرفه‌جویی در هزینه‌های برق امداد می‌نماید بلکه به مراقبت منابع طبیعی و کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی نیز یاری می‌نماید.

۳.۲ ارتقاء سعی و اعتنا
ادغام فروغ UV با فرومون‌های تصنعی و حسگرهای حرکتی سبب ساز گردیده‌است که دستگاه‌ها فقط حشرات غرض را جذب نمایند و از شکار بی‌روش حشرات موءثر پرهیز گردد. این دستور به مراقبت تعادل زیست‌محیطی امداد کرده و اثرات جانبی منفی را کاهش میدهد.

۳.۳ ایمنی بیشتر
سیستم‌های خاموشی اتومات، پیاده سازی ارگونومیک و استعمال از مواد غیرسمی سبب ساز شد‌ه‌است که‌این دستگاه‌ها برای به کارگیری در دور و اطراف‌های خانگی و حتی‌در حضور خردسال ها و حیوان ها خانگی بسیار ایمن‌خیس باشند.

۳.۴ قابلیت و امکان در دست گرفتن هوشمند
قابلیت و امکان در اختیار گرفتن از خط مش به دور و پژوهش بر همت دستگاه به یوزرها قابلیت و امکان میدهد تا سود‌وری دستگاه را ارتقا دهند و در شکل نیاز به پیکربندی سریع دسترسی داشته باشند.

۴. بحران‌ها و محدودیت‌ها
با وجود مجموع بسط‌های تکنولوژیکی، حشره‌کش‌های برقی هنوز با بحران‌هایی روبرو می‌باشند. به عنوان مثال، هزینه ساخت و ارزش آخری دستگاه‌های هوشمند نسبت به سبک‌های سنتی بیشتر میباشد. همینطور، نیاز به امان انرژی استوار برای کارکرد این دستگاه‌ها یک کدام از نگرانی‌ها میباشد که به ویژه در بخشها نادر‌برق می بایست آیتم اعتنا قرار گیرد.

۵. دیده‌انداز آتی
توسعه و گسترش‌های فناوری در قضیه نانو، هوش تصنعی و مصنوعی و مواد تازه میتواند تحولات بیشتری را در حشره‌کش‌های برقی تولید نماید. مثلا، گسترش مواد نانو با خواص جذب حشرات و به کارگیری از الگوریتم‌های توسعه یافته برای با صرفه‌سازی کارایی دستگاه‌ها برای مثال مواقعی میباشد که در آتی مجاورت انتظار می‌رود به بازار عرضه گردد.

فیض‌گیری
تکنولوژی‌های نوین به شغل رفته در حشره‌کش‌های برقی خیر صرفا کوشش و ایمنی آن‌ها‌را ارتقا داده‌اند بلکه به کاهش مصرف انرژی و محافظت اطراف زیست نیز امداد کرده‌اند. این تحولات، حشره‌کش‌های برقی را به ابزاری امروزی، هوشمند و دوستدار اطراف زیست تبدیل نموده است که پاسخگوی نیازهای معاش شهری امروز میباشد. با ادامه مراحل توسعه و گسترش فناوری و ارتقا دوراندیشی مصرف‌کنندگان، آتی روشنی برای این صنعت پیش‌بینی می گردد.

ایران بابا

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.